Isus este salvatorul!

Totul despre adevrăul Lui Dumnezeu "www.Iisusestesalvatorul.wordpress.com"

Sfinţii Apostoli ai lui Dumnezeu!

Posted by iisusestesalvatorul pe martie 24, 2010

Sfinţii  apostoli ai Lui Dumnezeu! (comentariu)

M-am  gîndit mult la ce denumire  trebuia să pun acestui  studiu. Dar oricum aceasta este decizia mea, adica sunt hotarît săî las numele  ,,Sfinţii  apostoli ai Lui Dumnezeu! ,, . Deşi poate i sar fi potrivit mai bine denumirea   ,,Sfinţii  robi ai Lui Dumnezeu! ,, sau puteţi şi voi să participaţi activ sămi sugeraţi idei asupra temei „cum ar fi trebuit să se numească studiul?”.

Zic asta pentrucă tema de astazi este una neobişnuită, poate fi chiar şi complicată!. De aceea cer ca să fie acordată maximă atentie şi seriozitate . Rog sa deschidem biblia la Faptele apostolilor cap. 15 şi să citim versetele de la 36 la 40.

Vaţi dadt seama deja ca o să vorbim despre umanitatea  Apostolului  Pavel. Cred că acest studiu o săi încurajeze pe acei care des fac greşeli in lucrările Domnului.  Şi o să fie mai siguri că El are grijă de toate.  Vareau să atrag atentia că  în acest pasaj se povesteşte  despre  o  ceartă. Cu zîmbet pe buze spun: ,,Cearta  sfinţilor,,.  Asta zic  ca să vi se ridice dispoziţia şi să nu fiţi somnoroşi cînd citişi acest text. Sigur că nu există aşa numita ,,Cearta  sfintilor,, dar nici nu trebuie sa fie. Aici în acest fragment apare o neinţelegere între Pavel şi Barnaba. Biblia spune că acest conflict a ajuns să fie unul chiar mare! încît ei au decis să se despartă (vers.39). Opiniile lor erau diferite,  abia aici putem observa că şi Pavel era om şi ca şi el facea greşeli.  Barnaba dorea săl ia pe Marcu cu ei, dar Pavel nu (vers.37,38). De ce nu a vrut Pavel ca Marcu să mearga cu ei?. Pentrucă  Pavel îl socotea pe Marcu ca tradator (cititi vers38). Şi că Marcu ia lăsat cind ei treceau prin cele mai grele momente.  Citeşte capitolul  13 versetul 13 şi vei vedea cînd Marcu (Ioan) ia lasat şi unde sa dus el. Pavel  a acceptat pe altul (Sila) dar nu la luat pe Marcu. Dece? Poate că credea că Marcu nu este de la Dumnezeu? Si nu face voia lui?. Orice nu sar fi gindit el noi stim ca el a gîndit greşit. Căci după lucrarea Lui Marcu noi astazi putem citi cartea ”Evanghelia După Marcu”. Si stim că el este de la Domnul. Dar nu asta este ceea ce vreau să zic eu. Ci alta: Ar fi bine să ne gîndim de zece ori inainte de a osindi fratele nostru care este în Domnul. Sau de al critica sau de al birfi. Zicind ca nu este corect ca face asta… sau nu e corect ca sa dus acolo… sau nu este corect ce gindeste. Cu siguranta îţi zic AI PUTEA CA CHIAR ŞI TU SA NU AI DREPTATE! Şi Domnul să-L folosească pe el.

Acest Document urmeaza sa fie reeditat si completat cu alte pilde din biblie.Rog ca fieracre cititor sasi lase impresiile despre acest text. Dumnezeu sa va binecuvinteze! Amin.

Reclame

6 răspunsuri to “Sfinţii Apostoli ai lui Dumnezeu!”

 1. lady mushrooms said

  Mai intai eu iti sugerez sa inveti sa scrii corect si dupa aceea gandeste-te la numele acestui studiu.

 2. Yono said

  Super,prea frumoasa imaginea:D

 3. Dudu said

  Fericiti cei cu inima curata ca acia vor gasi pe Dumnezeu

 4. iisusestesalvatorul said

  Amin, tare spus!

 5. roby said

  isus este domnul nostru el ne scoate din pacat si ne ofera viata vesnica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: