Isus este salvatorul!

Totul despre adevrăul Lui Dumnezeu "www.Iisusestesalvatorul.wordpress.com"

Există o mare noutate pentru creştinii din Moldova cît şi pentru simplii vizitatori a acestui blog!!!

Posted by iisusestesalvatorul pe februarie 24, 2010

Există o mare noutate pentru creştinii din Moldova cît şi pentru simplii vizitatori a acestui blog!!!

Vestea buna constă în aceea ca Dumnezeu foloseşte creştini pentru comercializarea şi distribuirea produselor cosmetice pe întreg teritoriul Republicii Moldova (în special regiunea or. Chişinău). Pentru ceilalţi doritori in special vizitatori din România care vor dori sa beneficieze de promotia noastră şi de produsele noastre, sunt creeate conditii speciale. Livrarea produselor se va face prin postă (este de dorit să faceţi o consultare cu distribuitorul pentru a afla conditiile. Adresa de contact este un email Marckke@gmail.com sau telefonul +373 68 89 32 63).
Compania care se ocupa cu producerea produselor cosmetice respective, se numeşte „Lambre”. Ea este cunoscută în lume prin calitatea, comoditatea si prin simpla utilizare a cosmeticilor pe care le produce. Cosmetica respectivă nu creează reactii alergice (

Exceptie fac numai acei care suferă de de supra sensibilitate la la unele compozitii chimice ce intră în componenta produsului). Pentru a afla mai multe informaţii despre companie şi despre produse puteti vizita siteul „ Lambre-md.com”

„Dar de ce beneficiez eu? Şi dece mi se impune atît de agresiv informaţia despre produsele cosmetice respective?” -Dacă acestea sunt întrebarile ce vă frămintă acum. Atunci am un răspuns care are sa te bucure: dacă ai nevoie de cosmetică de calitate, care să –ti netezească orişice capriciu şi nicidecum să nuţi supere banii din buzunar ar fi bine sa le comanzi de la noi. În special ar fi bine să vizitezi siteul oficial si sa priviti la produse si la descrierea lor mai eficientă www.Lambre-md.com . Dar dacă nu înţelegeţi limba în care este scris (fie că este şi în Română dar este in proces de efectuare) puteţi sa descrieti sau să ne spuneţi ce cosmetică doriţi şi ce efecte trebuie să aiba ele. Este de dorit sa scrieti ce doriti aici pe blog ca comentariu (cu autenficare care este mai jos de textul dv. Ca sa fiti informati cind o sa primiti răspunsul de la noi) Sau să ne contactaţi pe adresa Marckke@gmail.com sau să telefonati pe num. +373 68 89 32 63.
Lambre distribuie:
1 Farduri de pleoape pentru orice capriciu.

2 Farduri de obraji.
3 Parfumuri placute (cu componenta 99,95% naturală)

3 Lacuri de unghii

4 Produse eficiente pentru combaterea Acneei

5 Rujuri

6 Şi o sumedenie de alte produse. Pe care sigur că Dumneavoastră le doriti.

Reamintesc că e cu mult mai eficient este sa comandati prin noi “Marckke@gmail.com “ sau pursisimplu ziceti ce doriţi aici pe blog la rubrica comentarii. Pantrucă o să beneficiaţi de promoţii sau nu o să plătiţi taxa pentru distributie. Ar fi bine pentru voi sa nu va retrageţi .Ci să aveţi curajul să ne scrieţi sau să ne sunaţi ” +373 68 89 32 63”. Fiţi siguri co o să fiţi chiar multumiţi!!!

Lambre este în stare sa va indeplinească orişice capriciu! Este destul doar sa ne contactaţi şi să ne întrebaţi. Produsul este licenţiat şi testat conform tuturor ordinilor existente. Dumnezeu să vă binecuvînteze. Şi pace vouă tuturor. Amin!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: