Isus este salvatorul!

Totul despre adevrăul Lui Dumnezeu "www.Iisusestesalvatorul.wordpress.com"

Biserica Apostolică ,,Cuvîntul vieţii,,

Posted by iisusestesalvatorul pe noiembrie 3, 2009

ERTUI

Biserica Apostolică ‘’Cuvîntul Vieţii’’

Matei 16:18 ‘’Eu îţi spun: tu eşti Petru , şi pe această piatră voi zidi Biserica Mea’’.

Este expresia legendară folosita de însuşi  Domnul  Isus care promite că va zidi o biserica trainică şi corectă . Zice că  biserica nu va mai fi din piatră şi din lut. Ci va fi construită din trup si credinţă. Numindul  pe unul din ucenicii lui, Chifa  ( Petru)  ce în traducere înseamnă ‘’Piatră’’.  Adică prima uneltă care se foloseste la construcţia unei  temelii  a unui zid  ce nu-l  va doborî  nici focul.  Amin.

Trecuse deja 2000 de ani de atunci si biserica Lui Dumnezeu a luat dimensiuni uriaşe.  Fiind răspîndită în întreaga lume cu un număr ce depăşeşte milioane de adepţi  sinceri.  Zilnic se  nasc case de rugaciuni in locuri departate şi mai depărtate a pămîntului. Făcînduse cunoscut Cuvintul Lui Dumnezeu în întreaga lume.

Astazi Dumnezeu a avut harul şi îndurarea ca să se nască o nouă  biserică a credinţei şi a adevarului  aici în Chişinau  din Republica Moldova.  A semănat o sămînţa din care va ieşi un pom ce va da roade nemaipomenite. O va împodobi cu daruri  Duhovniceşti  miraculoase şi  va semăna cu Duh Sfint peste fiecare vizitator  care a primit  credinţă.  Va face din ea un doftor  talentat cărui nui va rezista nici o boală  pămintească. Paentrucă  cu ea va fi Autotstiutorul  adica Domnul.  Biserica va avea statut şi se va numi Apostolică  în adevarata  explicaţie a Duhului şi în adevăratul sens al cuvîntului. Pentrucă  în ea  va fi  prezentă  ştiinţa a existenţei  se va şi numi ‘’Cuvîntul  Vieţii’’. Slujbele deja au loc şi sunt invitaţi toti cei ce sunt  însetati  după  cuvîntul Lui Dumnezeu.  Şi veniţi toţi acei ce aveţi  nevoie  minuni şi sănatate trupească.  Încredeţivă în Dumnezeu si el vă va avea de grijă. Pentrucă… Dumnezeu nu vrea ca tu să fiţi în  probleme!!!.

Va invităm la slujba ce va avea loc Duminica la ora 10,30!!!  TE AŞTEPTĂM CU DRAG!!!

Aresa Bisericii: Republica Moldova , Or. Chişinau , Str. Tighina2 ‘’Casa de cultură’’ etajul 1 (după stadionul Republican).

Pentru informaţie:  Igor Stoica, tel +37369085818.

La fel  veţi putea  asculta şi  predicele ce sunt afişate online aici pe blog la marginile portalului sub denumirea ‘’ Predicile pastorului Igor’’.

Petru 2:24  ‘’ Prin rănile Lui ati fost vindecaţi’’

Reclame

6 răspunsuri to “Biserica Apostolică ,,Cuvîntul vieţii,,”

 1. IeromPetru said

  Vă invit să citiţi blogul meu: http://www.ierompetru.wordpress.com şi să urmăriţi discuţiile dintre ortodocşi şi neo-protestanţi pe http://forum.teologie.net/viewforum.php?f=66
  Vă aşteptăm la discuţii. Doamne ajută!

 2. iisusestesalvatorul said

  multumesc pentru adrese
  dar ceea ce vreau sa mentionez acum este ca si protestantii sunt crestini. Si ca nu dau gres daca primesc in inima numai „solo scriptura” adica numai scriptura. Pentruca niciunul din apostoli nu a poruncit sa traim dupa traditii(pe care oamneii le nascocesc)dar si Isus critica traditiile mustrinduii pe farisei si preotii lor. Zicind „oamenii acestia ma cinstesc cu buzele dar cu inima sunt departe de mine”. Asa ca Isus nu cauta fapte(implinirea traditiilor) ci credinta.Si apoi apostolul Pavel a avut probleme cu niste oameni neevlaviosi care invatau pe oameni”credeti in Isus dar sa nu uitam de traditiile si legea data pri moise „. Si acest conflict este relatat in Faptele apostolilor”
  Asta este ceea ce am vrut sa spun.
  si apoi in biserica ortodoxa sunt zeci de sarbatori ne confirmate biblic.
  Mai ales este scris (Domnului Dumnezeului tau sa te inchini)
  si inca este scris (sa nuti faci chip cioplit nici sfintilor din ceruri, nici celor de pe pamint nici sub pamint)
  pe cind biserica ortodoxa are sute de chipuri cioplite.
  scuse daca nu tia placut mesajul.
  dar comentariul tau oricum il las postat.
  pace tie frate si multumesc ca ai vizitat blogul meu.
  Dumnezeu sa te binecuvinteze.
  caci totus El este unu doar.

 3. Pace fr.Nu cred ca este asa cum spuneti dv .biserica este o minoritate (turma mica)nu are proportii uriase.doar cea ecumenica formata din toate cultele eretice ea e una uriase.Apostolica cred ca era denumita doar atunci cand erau apostolii in viata dupa aceea nu cred ca o mai putem denumii asa./aurelmunteanu.wordpress.com

 4. gradinaru constantin said

  sint gradinaru constantin din satu mare str aleea neajlov nr 8 bl 77 ap 6 tel 0745539853 as dori sa cunosc mai multe despre dumneavoastra va astept la mine sa discutam

  • iisusestesalvatorul said

   Pace frate. Desigur ca vrem sa luam legatura cu tine si sa povestim mai multe despre noi. Numaica vreau sa mentionez ca suntem in Republica Moldova dar telefonul dv parca este de tip international. Va rog sa ne spuneti daca sunteti din republica Moldova si luam legatura telefonica. Dar daca nu putem discuta prin calea internetului. Astept informatia.
   Sunt bucuros ca ati luat legatura cu noi Dumnezeu sa va binecuvinteze!
   Amin

 5. alincosmin said

  http://www.caleacrestina.ro/index.php/alte-erezii/254-este-comunitatea-neo-apostolica-cu-adevarat-apostolica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: