Isus este salvatorul!

Totul despre adevrăul Lui Dumnezeu "www.Iisusestesalvatorul.wordpress.com"

Cine sunt acei care se numesc Martorii Lui Iehova?

Posted by iisusestesalvatorul pe octombrie 21, 2009

isus20je20uskrsnuouv7[1]Cine sunt acei care se numesc ” Martorii lui IEhova” ?
De fiecare data cînd vezi că oamenii discută cu M.I. Sau duci o conversaţie cu ei tu personal. Apare interesul sau mai exact întrebarea care îti roade mintea pîna nu îţi dai răspunsul: Cine sunt acei care se numesc
,,Martorii lui Iehova,,?. La prima discutie cu ei si dupa prima întrebare pe care leo adresezi tu M.I. încearca să îţi demonstreze că sunt creştinii adevaraţi şi că incearcă să ducă în lume adevărul cuvîntului lui Dumnezeu.
Zic că ei se bazeaza pe învaţaturile bibliei şi ca nici întrun caz nu sunt gata sa facă dezbinari în lume. Zic că cuvîntul de bază al lor este biblia. Şi doar că biblia este greu de inţeles pentru ajutor ei adera la Turnul de Veghe care le editează anual tirajuri de jurnale. Vreau să zic că este o imagine perfectă pe care şiau creat-o ei înşi dar asta este doar o simplă publicitate numai ca oamenii să cada sub pinza adevarului lor fals.
În realitate acesti oamenii apara interesul organizatiei a Martorilor lui Ehova internationale. Fie ca biblia este doar o unelta de interpretare a religiei lor. Pe ei îi interesează mai mult ce îi învata Turnul de Veghe
Acesta fiind profetul Lui Dumnezeu contemporan. Si orice cuvint tiparit de această organizatie trebuie sa fie pazită cu stricteţe fiindca intradevăr pentru ei este un cuvint sfînt. In loc sa si pregateasca mult timp pentru citirea bibliei ei sio pregătesc pentru citirea publicatiilor. Si aceasta in ciuda faptului ca duc o politica activă ca trebuie sa citeasca bilia in fiecare zi. Dar rezultatul este altul chiar si contrariul.
Care sunt d otrinele lor si cum săi contrazicem?
M.I Sustin ca iadul nu exista. Şi că iadul în sine este o minciuna alcatuita de însuşi Satana. Şi asta defapt asta susine jurnalele lor . Dar realitatea este că iadul este real şi ca însuşi biblia ne invaţa despre asta. Iadul este sinonimul cuvintelor ,,focul gheenei,, si ,,iazul de foc ,,zic asta ca să va pot reda din biblia lui tradusă de Cornilescu .
Ce spune Apocalipsa despre iad ?
Rog sa deschideti la capitolul 21 versetul 8. Despre cine se vorbeşte acolo?
şi care este rasplata lor?
Rog să deschideţi la capitolul 20 vers 14,15. Despre cine se vorbeste acolo?
şi care este răsplata lor?
Rog sa deschideţi la capitolul 20 vers 10. Despre cine se vorbeste acolo?
Şi care este răsplata lor?
In toate versetele se vorbesc despre ,,iazul de foc,,. Întrebarea pe care trebuie să le adresaţi sună astfel:
Este vorba despre un singur iaz de foc, su e iaz de foc dar de ranguri diferite?
Şi apoi susţineţii: este un iaz de foc unic aşae?
Ca să faceţi contur asupra cît o să dureze acest iaz de foc. Recitiţi versetul 10 al capitolului 20 ,,Şi vor fi munciţi zi ţi noapte în vecii vecilor,, Amin.
ŞI doar aşa fiţi siguri ca aveţi o mică şansă de ai convinge care este adevărul.
Dar să ştiţi ca Turnul de Veghe îi învaţă ca cartea Apocalipsa este una simbolică şi că in mare parte a acesteia nu este dreapta. Zice că aceasta este doar o viziune şi nu merită de ai atrage chiar mare atenţie. Susţine că pîna la Armaghedon nu o să fie chiar aţa cum zic Revelatiile. Ci aşa cum zice Turnul de Veghe. De fapt există ediţii de jurnale al lor care critică ţi îşi bat joc de învaţătura Lui Isus Hristos ce stă În cartea Luca Capitolul 16 vers.19-31. Zicînd că învăţătura de acolo nu este un caz real şi ca în genere ce spune Isus despre Lazăr şi Bogatul în acest capitol este o istorie alcătuită si falsă. Apoi mie îmi apare o intrebare: Dece a mai zis Isus această invaţatură dacă nu este dreaptă? Ce Isus nu este născut din adevăr ca să şi susţina adevărul?A venit el pe pămint ca să ne inveţe învaţături trăsnite, alcătuite de El? Su a venit să ne mărturisească adevărul?. Dar luînd în consideraţie că M.I. dau crezare Turnului de Veghe nici întrun caz nu o să creadă ce o zis Isus.
Această pagină va mai fi editată si in continuare. Pentru că am mai multe de relatat despre ei. Şi nu aş vrea ca oamenii să cadă sub învaţaturile lor. Căci ei susţin minciuna Satanei şi nici decum Biblia.
M.I-Martorii Lui Iehova

Pentru mai multe  informatii  vizitaţi rubrica Erezii moderne de pe acest blog                                                         

                                                                     Dascal Marcel

Paginile Blogului ,,Isusestesalvatorul.wordpress.com,,

Reclame

6 răspunsuri to “Cine sunt acei care se numesc Martorii Lui Iehova?”

 1. marcu said

  Ce fel de „dascal” o fi d-l Marcel…ca tare prost sta cu limba romana…
  Stimate domn…noi suntem singurii care intelegem si explicam Apocalipsa verset cu verset…de unde scoateti ineptia ca noi am spune ca nu este dreapta ?? Apoi…de ce ignorati faptul ca despre iazul de foc si sulf,Biblia ne spune in Apocalipsa ca este…MOARTEA A DOUA !! Ca moartea insasi va disparea pt.totdeauna acolo,impreuna cu Satan…ca tot in Apocalipsa scrie :” ..si MOARTEA NU VA MAI FI”…deci,tot ce este aruncat in acel lac sau iaz,nu va mai exista…Cum puteti ignora faptul ca,despre bogatul si Lazar,Isus Insusi spune ca este o PILDA…Ca Biblia ne spune:PLATA PACATULUI ESTE MOARTEA…nu chinul vesnic,iar Biblia nu se contrazice…Voi reveni,noapte buna !!

  • iisusestesalvatorul said

   Marcu recunosc ca textul nu este editat cu succes. Recunosc si cer scuze nu a fost de loc reeditata este textul original.

   Ai scris ca „moartea nu va mai fi” ai scos din context si ai depus ceti trebuie tie sau ai depuso cu gindul ca o sa araate ca tu ai dreptate, insa ai gresit. De fapt acolo se zice ca nimeni din cei vii nu va mai muri asa cum murim acum. Si vor trai vesnic.

   Ai scris despre pilda…. si eu, si tu stim destul de bine ca pildele care le dadea Domnul Isus avea tema sa, si scopul sau de ai invata pe ucenici despre ceva… Da?. Nu este nici o pilda de a Lui care sa nu aiba sens sau sa fie zadarnica. Ce o vrut Isus sa Zica prin pilda aceasta?.
   Sau ea a fost zisa si scrisa pentru a fi respinsa si criticata de organizatia a M.I si de membrii ei?.

 2. cristi said

  bai domnule dascal esti cam slab imformat…vrei un sfat din cum zici tu turnul de veghe?imformeazate inainte de a da verdicte…eu zic k e cel mai bine si credema k dak ai vrut sa pari si tu inteligent p internet cu site-ul asta chiar nu cred k ti-a iesit…si hai sa t scot din incurcatura cu iadul…martorii sustin k iadul este locul unde mor oamenii rai nu k nu exista si p urma exista….dak te-ai interesa mai bine ar fii cu mult mai frumos

 3. iisusestesalvatorul said

  Draga Cristi!…..
  Nu esti primul, si nu esti ultimul.
  Tu insuti crezi in ce spui, sau ce miai scris?

 4. sim said

  ha ha

 5. sim said

  este clar ca martorii nu cred ca exista iad dar asta este parerea lor ( eronata ) . dar ca au scos si introdus cuvinte in biblie asta este cu adevarat revoltator .Cand scriu acestea sa stiti ca stau cu biblia in limba romana si in limba greca linga mine si am si biblia martorilor ( traducerea lumii noi ) tot in ambele limbi ro si gr .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: