Isus este salvatorul!

Totul despre adevrăul Lui Dumnezeu "www.Iisusestesalvatorul.wordpress.com"

Umblarea Lui Isus pe mare

Posted by iisusestesalvatorul pe august 12, 2009

isus20je20uskrsnuouv7[1]

Umblarea Lui Isus pe mare.

(comentariu)

Unul dintre cele mai minunate lucruri pe care le făcut Fiul  Lui Dumnezeu pentru a demonstra că El este adevăratul Mesia e ”umblarea lui Isus pe mare”. Citind pasajul din biblie in cartea Matei capitolul 14 versetele dela 22 la 36 se vede că acest eveniment a fost întardevăr uimitor. Pare a fi un scenariu foarte bine gîndit şi înfăptuit. Aş vrea să atragem atenţia la cum au avut loc evenimentul:

1 Timpul şi locul acţiunii- Isus era pe muntele ce iese direct de sub mare şi vorbea cu Dumnezeul Tatăl ( capitolul 14 vers.23). Se făcuseră seara si vremea brusc se stricaseră. Apăruse un vînt puternic care dezbina corabia in mare (cap.14 vers.24). Isus era pe munte făcea rugaciune şi ştia destul de bine că vremea e rea şi că corabia ucenicilor este chinuita de anotimp. Dar oricum nu se grabea sai ajute cumva pentruca stia ce are sa se intimple.

2 Umblarea Lui Isus pe mare- cînd se amestecă ziua cu noaptea cînd totul în jur e numai stropi de apă şi abia îţi vezi colegul tău ce se află la doi metri de tine ucenicii totuşi reuşesc să-L vadă pe Isus la îndepărtare. Pe lingă aceea că şi aşa era minune că-L văd pe Isus printre şivoaie ei observă ceva ce ochiul omului nu a vazut încă: cum o persoana (Isus)  fără nici un echipament se deplasează pe mare(cap.14 vers.28) E minunea veacului!.

3 Natura se supune Domnului- Isus (cel care ştie cum este făcută viaţa şi lumea)  porunceşte vîntului să se oprească şi acesta i se supune (versetul32). Tot Isus, direct în faţa ucenicilor remodelează structura apei încît aceasta Îl ţine (versetul25). Şi Petru conform credinţei şi după porunca Domnului a sărit pe apă şi  aceasta îl ţinea (vers.28,29). Picioarele Lui Petru simţeau în direct cum a avut loc începutul craţiei (modelarea materiei) .

4 Toţi Îl recunosc pe Isus ca Fiu de Dumnezeu- Dupa cele văzute ucenici şiau întarit credinţa că Isus este Mesia şi acum precis că nu mai au indoilală (vers.33).

5 Noroadele se lecuiesc- Dupa ce Isus a coborît de pe barcă bolnavii aveau o credinţă atît de puternică încît au cerut voie să se atingă de haina Lui (vers.36).

Taoate acestea acţiuni erau puse la cale de insuşi Isus ca minunele Lui să nu fie uitate nici peste vecinicii. Amin!.

Reclame

2 răspunsuri to “Umblarea Lui Isus pe mare”

  1. INTELEGETI NEAMURI SI VA PLECATI CACI CU NOI ESTE Dumnezeu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: