Isus este salvatorul!

Totul despre adevrăul Lui Dumnezeu "www.Iisusestesalvatorul.wordpress.com"

Mesajul lui Isus

Posted by iisusestesalvatorul pe mai 27, 2009

                                                                                          MESAJUL LUI ISUS

isus20je20uskrsnuouv7[1]“Nu va mirati de faptul acesta, pentruca vine ceasul cind toti cei din morminte vor auzi glasul Lui si vor esi afara din ele.Cei care au facut binele vor invia pentru viata, iar cei ce au facut raul vor invia pentru judecata. Eu nu pot face nimic de la mine insumi: Judec dupa cum aud; si judecata mea este dreapta, pentruca nu caut sa fac voia Mea, ci voia Tatalui care M-a trimes”Ioan 5:28,29,30 “Adevarat, adevarat, va spun ca daca implineste cineva voia Mea niciodata nu va gusta moartea”Ioan 8:51,52 “Dar voi nu credeti pentru-ca dupa cum vam spus, nu sunteti din oile mele” “Oile Mele asculta glasul Meu; eu le cunosc si ele vin dupa Mine. Eu le dau viata vesnica niciodata nu vor pieri si nimeni nu le va smulge din mina Mea” Ioan 10:26,27. „Eu sunt invierea si viata cine crede in Mine chiar daca ar fi murit , va trai. Si oricine traieste si crede nu va muri niciodata. Crezi lucrul acesta?”Ioan 11:25,26.

“De aceea V-am spus ca veti muri in pacatele voastre; caci daca nu credeti ca Eu sunt veti muri in pacatele voastre”Ioan 8:24 “Eu sunt si nu fac nimic de la Mine insumi caci vorbesc dupa cum M-a invatat Tatal”Ioan 8:28 “Eu sunt lumina lumii, cine Ma urmeaza pe Mine nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii”- “Voi judecati  dupa natura omeneasca; Eu nu judec pe nimeni” “Si chiar daca judec judecata Mea este adevarata, pentruca nu sunt singur, ci Tatal care m-a trimas este cu Mine” Ioan 8:15“Voi nu ma cunoasteti pe Mine, nici pe Tatal Meu. Daca mati cunoaste pe Mine Lati cunoaste si pe Tatal Meu”Ioan 8:19

Reclame

4 răspunsuri to “Mesajul lui Isus”

 1. doinitzapoienita said

  Stai prost cu scrisul. Apucate de treaba, cu puterea DOmnului Isus inainte. Nu lasa nimic sa iti fure din bucuria acestei slujiri minunate. Multa binecuvintare inainte.

 2. Grisa said

  Multi discuta despre Domnul Isus bazindu-se doar pe lucruri auzite de la cineva, sau din cartulii despre El.
  Ca sa afli adevarul despre El trebuie sa citesti ce spune El insusi. Sa citesti ce au scris despre El aceea care au petrecut cu El mult timp si L-au cunoscut personal.
  Adica trebuie sa citesti Noul Testament.
  Atentie! Trebuie citit cu atitudinea de a afla adevarul. Nu cu ideile deja gata, doar pentru a confirma ideile pe care le ai.

 3. danut said

  Doamne asa este tu ai avut mereu dreptate iarta-ma Doamne eu te iubesc foarte mult fara tine nu pot sa traiesc te rog frumos da-mi mantuire si intelepciune, amin! ca tu esti vesnic! amin!

 4. iisusestesalvatorul said

  Dani Dumnezeu te binecuvinteaza!
  Trebuie doar sa crezi!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: